5 דרכים להפוך ירידה איטית במשקל ואת התקיעות במשקל שלך לדיאטה מהירה כבר בשבוע הראשון (יותר משל כל החברות שלך)

פייסבוק
טוויטר
לינקדין
ווטסאפ
אימייל
ירידה איטית במשקל
ירידה איטית במשקל

ירידה איטית במשקל זה נושא קרוב לליבי ואני יודע כמה זה יכול להטריף את המוח כשיש . להטריף!

את מסתכלת לשני הצדדים… ומצד אחד נמצאת דנית, והיא?

היא בחודש האחרון הורידה כבר 6 ק”ג.

מצד שמאל? דנה.

דנה?

העיפה כבר 8 ק”ג, החצופה!

ואת? את רק עם חצי קילוגרם מסכן… למרות ששמרת בטירוף.

מאוד מהר התוצאות האלה יכולות למשוך

אותך חזרה למערבולת הדיאטות…

להפסיק.

להתחיל.

להפסיק.

להתחיל.

… אבל אם נסתכל על זה מהבחינה המקצועית? יש לזה הסבר מאוד ברור,

בנוסף להסבר… יש גם פיתרון הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לך.

הפתרון כולל -צ’קליסט של 5 סיבות שהחברות שלך יורדות יותר מהר ממך במשקל (ואיך לתקן את זה)

דרך מס’ 1: תכירי את החתן החדש שלך – השפל הקלורי.

את חייבת להבין, לא משנה איזו טכניקת חיטוב אני אלמד אותך… לא משנה איזו אסטרטגיה חדשה תלמדי – כל עוד את לא תכניסי לך את הבסיס של הבסיס של עולם החיטוב? את תמשיכי לדשדש במקרה הטוב.

מהו הבסיס הזה?

לאכול פחות קלוריות ממה שהגוף מוציא. זאת אומרת להיות בשפל קלורי. איך את מחשבת את זה? תכנסי למחשבון קלוריות פשוט, כמו זה למשל

תזיני שם בדיוק את הקלוריות שאת מכניסה לגוף שלך, ב2-3 הימים האחרונים, ואז תהיי הרבה יותר חכמה.

“אבל ג’ניה, אני אוכלת ממש מעט… איך יכול להיות שאני לא מרזה?”

אחד המחקרים הכי מרתקים שנעשו בעולם החיטוב לקח 2 קבוצות והכניס אותן לבית אחד. לשתי הקבוצות נתנו תפריטי תזונה, ההבדל היה במעקב אחריהן. קבוצה מס’ 1? פשוט לקחה את האוכל שלה, לבד.

קבוצה מס’ 2.. קיבלה את הארוחות שלהן. שתי הקבוצות היו צריכות לדווח בסוף יום על כמות הקלוריות שאכלו. הקטע המרתק הוא? שהקבוצה עם הבקרה עליה? ירדה יותר במשקל (3.7 ק”ג יותר) מהקבוצה שהייתה חסרת הבקרה.

אחת המסקנות המעניינות של המחקר? שאנשים נוטים לטעות בדיווחים שלהם, גם כלפי עצמם, זה לא שאנחנו משקרים… אלא פשוט יש סטייה של מאות, ולפעמים אלפי קלוריות מהמצב האמיתי – למה שנראה לנו…

אז תכתבי לך במשך 2-3 ימים מה את אוכלת ותראי במדוייק מה קורה בגוף שלך.

דרך מס’ 2 – פסיכולוגיית ההרזייה שמסיימת את הסבל שב- ירידה איטית במשקל  (חייבת להכיר אותה).

רוצה לשמוע משהו? בתהליכי ליווי שלנו יש מעל ל-10 תזונאים ותזונאיות קליניות… כאלה שמאות אנשים באים אליהם להתייעצות, יודעת למה? כי לפעמים לא מספיק לדעת מה צריך לעשות. לפעמים, צריך גם לדעת איך לעשות את זה.

לדוגמא: כל אלכוהליסט יודע שהשתייה מרסקת לו את החיים, והוא עדיין ממשיך. כל מעשן, יודע שזה הורס לו את הבריאות, הם יודעים שהם צריכים להפסיק עם זה, וצריכים להתחיל לאכול בריא, ולעשות ספורט, ועדיין… עצם הידיעה שלהם לא עוזרת. למה? כי יש הבדל בין מה שאנחנו יודעים לבין איך אנחנו חושבים.

תחשבי על זה לרגע… לאישתי המדהימה יש בית קפה נחמד, אפילו די מצליח… אבל, אם עכשיו יביאו את ג’ף בזוס, המייסד של אמזון, האדם העשיר בעולם, ואיש העסקים הכי טוב …

ויכניסו אותו לגוף של אישתי (שיט, זה לא נשמע טוב, אבל הבנת)? הוא יידע להרים את העסק לרמות אחרות לגמרי. למה?

כי הוא חושב אחרת לגמרי – בואי ננסה למדל את שיטות החשיבה שלו?

אז איך אנחנו בעצם מייצרים רמת חשיבה אחרת לגמרי, שתתן לנו תוצאות חדשות בתהליך הדיאטה שלך, ותעזור לזרז את הדיאטה שלך, ולהפוך אותה לדיאטה מהירה, יותר? קל, הבאתי לך את דרך החשיבה של דוקטור BJ FOGG שמסביר את מודל ההתנהגות:

מודל ההתנהגות של BJ FOGG - מושלם לדיאטה מהירה

אל תבהלי – זה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לך. בעיקרון הטבלה הזאת נותנת לך מודל התנהגות סופר יעיל. והיא מתחלקת ל-3.

בשביל שתצליחי ליישם את ההתנהגות החדשה שאת רוצה )אימונים, שמירה על התזונה וכו‘(, את חייבת להכיר את הנוסחה שלה:

י.מ.ט = התנהגות

י’ – יכולת. ככל שהפעולה שאת רוצה ליישם, תהיה לך קלה יותר, ככה יהיה לך הרבה יותר קל להתמיד עם ההתנהגות החדשה שלך. לדוגמא: אם רק עכשיו התחלת לההתאמן, ואת עושה אימון אישי קשה בטירוף… המוח שלך יעשה הכל בשביל להרחיק אותך מהפעילות הזאת בפעם הבאה.

מצד שני, אם האימון יהיה יחסית קל, אז הסיכוי שאת תחזרי על אותה הפעולה, גדל.

איך את מיישמת את זה? תשאלי את עצמך כמה הפעולה שאת עושה קשה לך ותתני לה ציון מ-1 (קל בטירוף) עד 10 (קשה ברמה בלתי נסבלת).

אזהרה: במידה וזה קשה לך ברמה בלתי נסבלת, תעשי הכל בשביל להוריד את רמת הקושי בצורה משמעותית. לדוגמא ואת מחפשת להתחיל אימוני אירובי…

והאימון הראשון שלך כלל 45 דק‘ ריצה, והיה לך קשה בטירוף?

תשאלי את עצמך מה את צריכה לעשות בשביל להוריד את זה לרמה קלה יותר, בצורה משמעותית )זה לא חייב להיות הכי קל שיש, אבל זה צריך להיות בטווח קושי 1-5, לפחות ב2-4 שבועות הראשונים, אחרי זה ניתן לעלות את רמת הקושי, בהדרגה(. איך את יכולה להקל על עצמך? הנה כמה רעיונות:

להוריד את זמן האימון מ- 45 דק‘ ל-20 דק‘. להוריד את עצימות האימון מריצה בינונית – מהירה, לריצה קלה – בינונית. להוסיף חברה לאימון. לארגן את הבגדים מראש, בשביל שלא תצטרכי להתכונן יותר מדי זמן. וכו‘.

כלי מדהים, תשתמשי בו. נקסט.

מ‘ – מוטיבציה

אם המוטיבציה שלך תהיה נמוכה, ברור לך שלא תצליחי להתמיד ליותר מכמה ימים, נכון? ואז אפקט ה- ירידה איטית במשקל יחזור, מה שאומר שאת עושה את אותו התהליך, תשאלי את עצמך, מ-1 )אפס מוטיבציה( עד 10 )יש לך חשמל של מוטיבציה בגוף(, כמה מוטיבציה יש לך לבצע את אותה הפעולה.

במידה וזה מתחת ל-5, תשאלי את עצמך איך את מעלה רמות המוטביציה. נחזור לדוגמא הקודמת שלנו, אם את רוצה להתחיל אימונים?

והמוטיבציה שלך לצאת לאימון ריצה של 45 דק‘ נמצאת בגרף שלנו על 2-3… תשאלי את עצמך מה את צריכה לעשות בשביל לעלות אותה ל5-6 (ואז ל 7-8 וכו‘).

אז את יכולה לדאוג לארגן לך מוזיקה שאת ממש אוהבת לאימון. את יכולה למצוא חברה שתעביר לך את הזמן. את יכולה להחליף את המקום שבו את עושה את האימון (לעשות הליכה בים, למשל) את יכולה ללמוד משהו בזמן ההליכה )קורס שמעניין אותך)

תהיי יצירתית, זה פשוט יישדרג את רמות המוטיבציה שלך! והחלק השלישי בנוסחת הפסיכולוגיה הזאת הוא…

ט‘ – טריגר.

עכשיו, זה הדבק שמחבר בין הכל ומסיים את התסכול שב- ירידה איטית במשקל. לכל התנהגות שאת עושה, יש טריגר, סימן מסויים שמפעיל את ההתנהגות הספיציפית.

לדוגמא: אם יש צלצול מהטלפון, זה הטריגר שמפעיל אצלך את הרצון לענות/לבדוק מי זה. אם יש ריח של בורקס כשעדיין לא אכלת כלום, זה הטריגר שמפעיל את הרצון לזלול.

הטריגר יכול להיות שונה, זו יכולה להיות שעה ספיציפית שהתרגלת לאכול. זו יכולה להיות פעולה מסויימת שמפעילה את הרצון לאכול )למשל לשבת מול הטלוויזיה, המון פעמים זה טריגר שמפעיל אצל אנשים את הרצון לנשנש(, ולפעמים זו יכולה להיות קבוצת אנשים ספיציפית שמפעילה טריגר כזה או אחר.

עכשיו, את הטריגר לרוב קשה מאוד לנטרל. מה כן אפשר לנטרל זה את הפעולה שמגיעה אחרי הטריגר. אז אם הישיבה על הספה עם בעלך, בסוף הערב, זה טריגר שמפעיל אצלך את הרצון ללכת לארון הממתקים ולקחת כל מה שיש שם?

תתחילי לשנות את הפעולה שהטריגר מפעיל – במשך כמה ימים במקום ללכת לארון הממתקים? לכי ותחתכי לך תפוח. את פשוט תתפלאי לראות כמה מהר את שוכחת את ההרגל הישן שלך )לרוץ לארון הממתקים(, וההרגל החדש נכנס במקום.

בשלב הראשון, המטרה שלך היא להיות מודעת לטריגרים. אחרי זה? אל תחפשי לנטרל אותם, פשוט חפשי להחליף את הפעולה שהטריגר מפעיל, לפעולה שמקדמת אותך יותר. אני כבר אומר, זה לא יהיה קל, אבל את תופתעי לראות כמה זה פחות קשה ממה שאת חושבת. נסי אותי.

היה חשוב לי להרחיב כאן, כי זה כל כך קריטי.

דרך מס’ 3 – תדאגי לשרוף יותר קלוריות (גם בשינה) ע”י זה שתכניסי את האב מזון הזה

את חייבת להבין כמה דברים חשובים בנוגע לחלבון:

א’ – את לא במאת צריכה את החלבון, את כן חייבת את החומצות אמינו שהחלבון מכיל.

ב’. חלבון מגביר את תחושת השובע יותר משומן ופחמימה

ג’. הגוף שלך אוהב חלבון, כל תהליכי החיטוב מגיבים טוב יותר לחלבון. הגוף. שלך יישרוף יותר קלוריות אם תאכלי חלבון, מאשר אם תאכלי פחמימה או שומן. לדוגמא אם תאכלי 100 קלוריות מחלבון, את תשרפי יותר קלוריות מאשר אם תאכלי 100 קלוריות מפחמימה או משומן.

ד’. הגוף שלך הוא מעבדה ל”מחזור החלבון”. לצרוך מספיק חלבון זה סופר קריטי לתקופות צום, כמו שינה למשל.

ה’. ובואי לא נשכח את הדבר הכי חשוב… חלבון? זה האב מזון היחידי שהוא קריטי לקיום הגוף שלנו. עכשיו, זה ממש לא אומר שאת צריכה (חלילה) להתנזר משאר המזונות… למעשה, זו טעות חמורה.

חשוב לי מאוד שתכניסי כמויות חלבון מספקות.

את צריכה להכניס בין 1.3 – 1.8 גרם חלבון פר קילוגרם משקל גוף ביום (אם את מתאמנת, זה צריך להיות יותר לכיוון 1.8)

דרך מס’ 4 – קלוריות מהגיהנום יהרסו כל דיאטה שתנסי אי פעם… מצד שני… קלוריות מגן עדן? יהפכו את הדיאטה שלך למהירה יותר משל כל החברות שלך

”ג‘ניה, אבל מה אם אני נמצאת בשפל קלורי, אבל רוב הקלוריות שלי מגיעות משוקולד, אני עדיין ארזה? כמובן, בהנחה ואני נמצאת בשפל קלורי.“

וזה מחזיר אותי לפרוייקט שניסיתי על עצמי… הגוף שלי הוא סוג של תרומה לקהילה הדיאטות. אני אוהב לעלות במשקל ואז לרדת בדרכים שונות, ובאחת הפעמים הירידה במשקל הכילה:

תפריט עם שפל קלורי של 500 קלוריות (ללא אירובי) – 65% מהתפריט היומי, היו מאכלים לא בריאים (שוקולד, פיצות, גלידות וכו’). שאר התפריט הכייל חלבון, שומן, פחמימות איכותיות.

המיני ניסוי הזה נמשך 30 ימים וסיפק תוצאה מאוד מפתיע, לפחות לרוב האנשים… התחלתי את התהליך כששקלתי 86 ק“ג ואחרי 30 יום סיימתי את התהליך כשאני שוקל 81.5 ק“ג )!( די מדהים, אה? אפילו בגדר החלום…נכון?

אז אומנם ירדתי במשקל, וזה לא היה באמת ירידה איטית במשקל, אבל זה היה אחד התהליכים הכי קשים שעברתי. ונשאלת השאלה, למה זה היה כל כך קשה? הרי הייתי בשפל קלורי יחסית מתון )גירעון של 500 קלוריות, לא אמור לייצר רעב מורגש(, והכנסתי מאכלים שהם סוג של גן עדן… אז איך בכל זאת זה היה יותר קשה כמעט מכל תהליך אחר שעברתי? מנחשת את התשובה?

אם התשובה שלך הייתה ’דחיסות קלוריות‘ אז את צודקת לחלוטין.

השפל הקלורי ייקבע האם תרדי במשקל וכמה, איכות המזון ,הוויטמינים והמינרלים, ודחיסות הקלוריות ? ייקבעו עד כמה קשה יהיה לך.

הייתי רעב כל הזמן, הייתי עייף, הייתי עצבני… רק בגלל שהגוף שלי לא קיבל את הערכים התזונתיים שהוא חייב.

וזה העיקרון השני – איכות המזונות ייקבעו כמה קל יהיה לך בתהליך עצמו. אם לצורך הדוגמא ואת מרגישה רעבה כל הזמן, סיכוי גבוה שאם תורידי את דחיסות הקלוריות בחלק מהמזונות שלך? את תרגישי תחושת שובע מיידית.

צפיפות קלוריות היא בעצם מדד לכמות הקלוריות במזון ביחס למשקל שלו או לנפל. זה אם נבחר מזונות עם צפיפות קלורית נמוכה, זה יעזור לתחושת השובע, מה שיעזור לתהליך הירידה במשקל. הנה תמונה שתעזור לך להבין את זה יותר:

צפיפות קלורית - למה זה קריטי לדיאטה המהירה שלך?
צפיפות קלורית – למה זה קריטי לדיאטה המהירה שלך?

איפה לדעתך תהיי שבעה יותר?

ברוב המוחלט של המקרים, את תהיי שבעה יותר מהאופציה הראשונה. עכשיו, האם זה אומר שאת צריכה לאכול כל היום סלט ופירות, ממש לא, אבל ממש לא. מה שזה כן אומר, שעכשיו את מכירה את העיקרון השני החשוב שהופך כל תפריט בינוני … לתפריט המושלם.

מזונות בעלי דחיסות קלורית נמוכה שמומלץ לבסס את התזונה עליהם:

ירקות: אם אין לך מספיק ירקות בתזונה שלך, זה פשע – וזו אחת הסיבות העיקריות שאת לא מצליחה להתחטב. רוב הירקות מכילים 90% נוזלים, סיבים תזונתיים, ויטמינים וכמות קטנה של פחמימות, זה הופך את המזון למזון המושלם לתהליך החיטוב.

ביצים: גם בביצה יש דחיסות קלוריות יחסית נמוכה, במידה ואת אוכלת ביצים, מומלץ להוסיף לתזונה שלך.

נוזלים: יש מצב שהייתי צריך לשים את זה בראש הרשימה, אבל נוזלים הם בעלי דחיסות קלורית אפסית עד לא קיימת וסופר יעילים באופן כללי, אבל עוד יותר בתפריט שמיועד לחטב אותך. זה כולל משקאות דיאט(לא מומלץ לחיות עליהם), אבל אין בעיה לצרוך אותם לתקופת זמן קצרה של הדיאטה(, וכמובן מים, תה וקפה.

דגים (ומעט בשר): אני אישית לא אוכל דגים ובשר מטעמים אידיאולוגיים, אבל במידה ואת כן אוכלת, אז הבשר הרזה והדגים בעלי דחיסות קלורית נמוכה.

פחמימות איכותיות כמו: קטניות, אדממה, ירקות שורש, תפוחי אדמה, בטטות וכו‘, כל אלה יהיו בעלי דחיסות קלוריות נמוכה – בינונית ומומלץ להוסיף אותן לתפריט.

מזונות בעלי דחיסות קלורית גבוהה שמומלץ לא לבסס את התזונה עליהם:

שימי לב שאני לא אומר להתרחק מהמזונות הללו, אני כן אומר לא לבסס את התפריט המושלם שלך עליהם, כי הם פשוט ייגרמו לך לתחושת עייפות ורעב תמידי – מה שייגרום לך לאכול יותר קלוריות, להיות בעודף קלורי ובסופו של דבר – כמובן לעלות במשקל.

ג‘אנק פוד: הגיוני, אבל בכל זאת… ג‘חנון, מלאווח, עוגות, מאפים עוגיות, בורקסים וכו‘ כל אלה הם בעלי דחיסות קלוריות מאוד גבוהה.

מזון מהיר: פלאפל, חומוס בפיתה מקדונלדס וכו‘ שמנים )ובשר שמן(: שמן זית, זיתים, שמן קוקוס, חמאה, בשר שמן, אגוזים, שקדים זרעים למיניהם וכו‘.

אומנם הם יכולים להיות סופר בריאים וחייבים להיות חלק מהתזונה היומית שלך, אבל הם בעלי דחיסות קלוריות מאוד גבוהה, אז אסור לך להתרחק מהם, אבל כן צריך להזהר מהם. גבינות שמנות: גבינה צהובה שמנה, גבינה לבנה שמנה, חלב וכו‘. שוב, יש להן המון יתרונות אבל חשוב לשים לב לא להגזים עם הכמויות.

דרך מס’ 5 – זה התבלין הסודי שיעזור לך לזרז את הדיאטה שלך ולסיים עם ירידה איטית במשקל – אימוני כוח.

חכי עם הבהלה שלך. אני לא מתכוון שתתחילי לחיות במכון הכושר, לצעוק כשאת מרימה, להזיע מהעיניים, לאכול טונה במים אחרי כל אימון, ולא להיות מסוגלת לגרד בראש.

ממש לא.

למעשה, ההפך הוא הנכון, יש לנו מעל ל16,000 לקוחות היום, ואין לקוחה אחת שהוסיפה אימוני כוח והתבאסה מהתוצאות.

אני מסכים שאת חייבת לדעת איך לעשות את זה, אבל תקראי את המשפט הזה טוב טוב:

“אי אפשר להכשל עם אימוני כוח, פשוט אי אפשר!”

למה הם כל כך יעילים?

הם עזרים לך לשפר את היחס שריר – שומן שלך. הם מייצר יותר מסת שריר רזה, מה שייגרום לך להראות הרבה יותר חטובה. הם עוזרים לך לשרוף יותר קלוריות במהלך היום. הם מחזקים את הגוף שלך. הם מאפשרים לך להתמקד באזורים שהיית רוצה לשפר. הם מאפשרים לך לעצב את הישבן, הבטן, הידיים וכל אזור שתרצי.

שלא נדבר שהם עוזרים בבריאות הכללית, אבל לא על זה המאמר, נכון? אני רוצה לתת לך כאן כלים שיהפכו אותך להכי חטובה בעיר שלך. ואימוני כוח זה אחת הסיבות העיקריות שיעזרו לנו בזה.

אימוני הכוח שלך צריכים לכלול תרגילי בסיס כמו: סקוואט, מתח, שכיבות שמיכה, לחיצות ואפילו דדליפט – כל התרגילים האלה, גם אם הם בווריאציות שונות… יהפכו את המראה שלך.

הופה, אני בשוונג! הולך לקחת כוס מים,כי הסעיף הבא עומד להפתיע אותך.
.
.
.

חזרתי 🙂

דרך מס’ 6 – אחרי שתתרחקי מאורח חיים בריא… את תביני שזה אחד העקרונות שעצר את הדיאטה המהירה שלך.

אני יודע, זה לא נשמע טוב… בכל זאת, כל השנים האלה שמעת מכל עבר “אורח חיים בריא”. שמעת את זה בתוכנית הבוקר, ברדיו, ואפילו באיזה פודקאסט של גורו בריאות.

אז הנה הסוד: זה בולשיט אחד גדול.

כל אותם ‘גורואים’ שסוגדים למושג ‘אורח חיים בריא’ ושוללים את המושג ‘דיאטה’ (הרי היא זאת שאחראית לעוני, ילדים רעבים, גנבות ושחיתויות)… לא באמת מבינים איך הגוף שלנו עובד.

דיאטה, מבחינתי, זה סך הכל תהליך שכולל התאמה קלורית למטרה שלך, בחירת מזונות נכונים (דחיסות קלורית, וערכים תזונתיים), הבנה של פסיכולוגיית ההרזיה, והתאמה של כל זה, לחיים האישיים שלך.

פשוט נכון, זה בעצם כל מה שדיברנו עליו עד היום.

לא, דיאטה לא צריכה להיות מלווה בסבל, גם אם את חווה ירידה איטית במשקל, הרעבה עצמית והתנזרות משוקולד (נו באמת, איך אפשר לחיות ככה?!).

ומצד שני – אורח חיים בריא… ? זה בסך הכל מושג שאומר:

“אל תעשו דיאטה, תאכלו מאכלים בריאים, תתאמנו ותרדו במשקל”

על פניו… נשמע מדהים, נכון?

אז זהו – שממש לא. אבל ממש. ממש. ממש. לא!

זה שתאכלי כל היום אגוזים, שקדים, פירות, ירקות ועוד שלל ‘מזונות על’ – זה לא אומר שאת תרדי במשקל, יודעת למה? כי אם את לא בשפל קלורי, לא יעזור כמה אגוזים או שקדים תאכלי… את לא תרדי במשקל.

המסקנה? רוצה לשפר את הרכב הגוף שלך? תעשי דיאטה. תעשי אותה נכון, ולפעמים ירידה איטית במשקל, זה תהליך נכון. אבל תעשי דיאטה. בדיוק כמו שאמרתי בתוכנית אצל מיכל צפיר בערוץ 10:

אז כמו שהבנת, דיאטה נכונה היא דיאטה שאת יכולה להתמיד בה לכל החיים, את לא אמורה לעשות דיאטה לכל החיים, אבל הדיאטה שאת עושה כרגע? אמורה להיות כל כך נוחה לך… שבתיאוריה, את יכולה להמשיך לעשות אותה עד אין סוף

דרך מס’ 7: להוסיף ערכים תזונתיים מחטבים

בואי נקרא לדרך הזאת…

דרך בונוס. סבבה? כי את לגמרי יכולה לזרז את התהליך שלך, בתוך 20 שניות, ע”י להוסיף לתזונה שלך ערכים תזונתיים מחטבים.

רוצה לדעת איך? רוב האנשים שוכחים להוסיף וויטמינים ומינרלים שאחראיים לאנרגיה, המטבוליזם, וההרגשה שלך במהלך היום.

רכיבים כמו: אבץ, יוד, סלניום, חלבון, סיבים תזונתיים לשובע ועוד… ואני יכול להבין למה זה קורה. כי זה פשוט לוקח אינסוף זמן! אינסוף!

את הולכת לסופר, מחפשת מזונות שיש בהם את הערכים התזונתיים האלה, דואגת שהם לא מכילים יותר מדי קלוריות, אחרי זה מגיעה הביתה, מכניסה אותם לתפריט, מבשלת, ומוודאת שייצא טעים… אהאה!

זה יכול להטריף, ואני יכול להבין את זה לגמרי. זו אחת הסיבות שהדיאטה המהירה שלך? לא תעבוד לעולם. אם קשה לך מדי לעשות אותה? זה פשוט לא יחזיק. וכן, לפעמים פשוט יש מקום גם ל- ירידה איטית במשקל

וזאת בדיוק הסיבה שיצרתי את בריאותלי… את מכניסה את 7 הערכים התזונתיים המחטבים לתפריט שלך בתוך 20 שניות, זה לא ”עולה” לך יותר מ-10 קלוריות, ובסך הכל? יוצא לך הרבה יותר זול מאשר היית בונה לך ארוחה שמכילה את הערכים התזונתיים האלה.

בריאותלי

(תכניסי את כל הערכים התזונתיים שהגוף שלך צריך בשביל להתחטב בתוך 20 שניות)

לסיכום – יש לך כאן תוכנית פעולה מעולה שתעזור לך לצאת מהתקיעות של חוסר הירידה במשקל, תעזור לך להפוך את הדיאטה שלך, ליעילה יותר… ולדיאטה מהירה יותר, ולמרות השם הקצת סליזי…

היא באמת תעזור לך להתחטב מהר
יותר מהחברות שלך, אבל עם דגש – על שמירת התוצאות, שזה די חשוב, נכון?

הרי כולנו שמענו על אנשים שזכו בלוטו… ו-94% מהם הפסידו את כל הכסף בשנתיים שלאחר מכן. את לא רוצה להיות במקום הזה. נכון?

נ.ב
לקח לי בערך 3 ימים לכתוב את המאמר הזה, אשמח ל-2 דברים ממך:

1. תעדדכני אותי איזה סעיף את מתכוונת ליישם
2. שתפי אותו בבקשה, בשביל שיעזור לכמה שיותר נשים.

אוהב מאוד,
ג’ניה רומסקי.

Picture of ג'ניה רומסקי

ג'ניה רומסקי

ג'ניה רומסקי, מייסד בריאותלי - עזר למעל 17,000 נשים להשיג את המטרת החיטוב והבריאות שלהן. כתב 3 ספרי רבי מכר - דיאטת החירום, הדיאטה האחרונה והתפריט המושלם. השיטה שלו שבזכותה הגיע לערוץ 10, Ynet, דה מרקר, ישראל היום ועוד מושתת על המדע הכי מתקדם ומותאמת לגוף האישה

Skip to content