מה שלומך אלופה?!
חשוב: הפוסט הזה כמובן נכתב לפני הקורונה, ועדיין, הוא מאוד מעניין ואת תמצאי בו המון ערך.
ידעתי תמיד שאפשר לרזות ולראות אחלה של תוצאות ב- 3 שבועות, אבל כשעושים את אותו התהליך עם אותה ההתמדה, רק הפוך, ועולים במשקל… זה הרבה יותר מהיר, לצערינו.
אחרי קצת יותר מ- 3 שבועות של השמנה, היום נעמדתי על המשקל ו… הייתי 81.6 ק”ג! זו עלייה של 2.4 ק”ג מהפעם שעברה שנשקלתי. מזעזע. באמת.
והנה מה שעשיתי השבוע הזה בשביל לעלות במשקל:
1) המקרר נראה שונה. עשיר יותר. “כשאדם מן השורה” פותח אותו הוא עוד יכול לחשוב שחיים כאן טוב, יש הכל מהכל מבחר שלא היה מבייש את הסעודה האחרונה. הרי את שעות הלילה הקשות כשיתחשק לי חומוס (מהסופר כמובן) מלא כימיקלים מהסופר?
2) 3 ימים במשך השבוע אכלתי בערך 400-500 קלוריות ביום. אוי איזה ימים אלה היו… האמת? ומה שאני אומר לך עכשיו בדלתיים סגורות נאמר רק כי אף אחת לא קוראת כאן, חוץ מ30 אלף נשים, אבל אתן לא מקשיבות לי יותר מדי, נכון?
אז ב- 3 ימים האלה שלא אכלתי הרבה… בלשון המעטה(שימי לב למשחק המילים:-)) הרגשתי משהו מוזר.
נהנתי מזה.
זהו אמרתי את זה.
איך אפשר ליהנות מלא לאכול כלום?
כי אני די עצלן. ולמרות שידעתי איך להכין לי את האוכל במינימום זמן פעם . . . הקטע הזה של לאכול איזו חצי פיתה(לחם מלא) עם ממרח כלשהו ועוד איזה תמר חסך לי עוד קצת זמן – הידד. וממש אתמול, רגע לפני שאני עוצם את העיניים ועושה את הסיכום היומי של מה שעברתי ומה למדתי מאותו היום . . .
הרעש העדין של האסימון שנפל לי נשמע עד מאדים.
הסיכום השבועי, ומה אסור לך לעשות?
2 הדברים האלה גרמו לי לעלות עוד במשקל אבל הרבה יותר גרוע מזה, ההרגשה של העייפות וחוסר האנרגיה, למרות הגיל שלי… מתחילה להשפיע על הגוף שלי באופן מוחלט. ואני בתהליך רק במשך 3 שבועות וקצת. אין לי ספק שאם אעשה עכשיו בדיקות דם הרופאה שלי לא תאמין ותמליץ לי על דיאטה 🙂
המאמן האישי –> בדרך להיות 100 ק”ג של שומן 🙂